H≥0 Pro sportdrank  

 

H≥0 fitness drank

De H3O Pro sportdrank bevat een gepatenteerde mix van drie belangrijke elementen - elektrolyten, koolhydraten en antioxidanten - die zijn uitgeput in het lichaam tijdens de dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging. H3O Pro sportdrank kan helpen bij het voorkomen van de opbouw van vrije radicalen, dat kan leiden tot pijnlijke spieren, vermoeidheid, en gezamenlijke ongemak. H3O Pro drank bevat antioxidant vitamines A, C en E. H3O Pro is een innovatieve isotone drank, ontwikkeld in samenwerking met sportvoedingexperts.


Omdat er veel van het menselijke lichaam wordt verwacht tijdens het sporten is het essentieel dat het lichaam krijgt wat het nodig heeft: H3O Pro.

Nieuw H30 pro sportdrank

De sportdrank bevat brandstof in de vorm van isomaltose, een suiker die duurzame energie afgeeft voor een betere prestatie. Tevens is isomaltose tandvriendelijk. Los 1 zakje op in 500 ml water, zo is deze drank isotoon en heeft de helft van de calorieŽn in tegenstelling tot andere sport- of frisdranken. H3O Pro is een cafeÔnevrije formule, die geen kunstmatige kleur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen bevat. En is heerlijk van smaak!

 

Producten bestellen

Contact  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Feedback Home


Copyright 2004 / 2011 joliefit.nl  -  Alle rechten voorbehouden.  Powered by: Herbal Webdesign