Herbalife Nieuws
 
Wij introduceren:
 
Gourmet Tomatensoep
 
 
Gourmet Tomatensoep is een warm, hartig, voedzaam en evenwichtig tussendoortje dat gemakkelijk te bereiden is. Het combineert het nieuwste op het gebied van voedingswetenschap met prebiotische inulinevezels en natuurlijke tomatenlycopeen. De kruiden basilicum en oregano bieden u de smaak van de Mediterrane keuken.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

Wetenschappelijk geavanceerd; bevat prebiotische inulinevezels om uw spijsvertering te ondersteunen, en natuurlijke anitioxidante lycopeen uit tomaten
Acht keer zoveel proteÔne als in gewone tomatensoep
Rijk aan proteÔne en vezels om u te helpen langer een verzadigd gevoel te behouden
Slechts 104 calorieŽn om uw calorie inname te beheersen
Ideaal als onderdeel van uw 5 kleine maaltijden per dag
Geschikt voor vegetariŽrs

WAAROM HEEFT U HET NODIG?

Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieŽn geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten.

GEBRUIK

U kunt op ieder moment van de dag genieten van de Gourmet Tomatensoep als evenwichtig en voedzaam tussendoortje.

Mix 2 1/2 eetlepels (32g) met 200 ml heet of koud water. Als u de Herbalife lepel gebruikt, gebruik dan 2 grote en 2 kleine scheppen.

Gebruik de Gourmet Tomatensoep als onderdeel van een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet in combinatie met een evenwichtige levensstijl.

 

Producten bestellen

 
 
AloeMax
AloŽ Max is puur, smaakt iets bitter, fris-bitter, door hoog aloŽ-gehalte en “zonder” suiker.

AloŽ Max veel hoger in concentratie: 98%

Hoge concentratie heeft AloŽ Max certificaat van de “International AloŽ Science Council”

Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of zoetstoffen

 
 
Formule 1 maaltijdrepen
 
 
 

H≥0 Sportdrank

De H0 fitness drank bevat een gepatenteerde mix van drie belangrijke elementen - elektrolyten, koolhydraten en antioxidanten - die zijn uitgeput in het lichaam tijdens de dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging. H0 fitness drank kan helpen bij het voorkomen van de opbouw van vrije radicalen, dat kan leiden tot pijnlijke spieren, vermoeidheid, en gezamenlijke ongemak. H0 fitness drank bevat antioxidant vitamines A, C en E. Het patent, cafeÔnevrije formule bevat geen kunstmatige smaken en kleuren, en bevat trehalose (een suiker) voor duurzame energie. H0 fitness drank bevat ongeveer de helft van de calorieŽn in de meeste frisdranken en fruitsappen.  (meer informatie)

 

Copyright 2004 / 2011 joliefit.nl  -  Alle rechten voorbehouden.  Powered by: Herbal Webdesign